Το Μεσιτικό - Τεχνικό γραφείο Πραφτσιώτη

Το μεσιτικό - τεχνικό γραφείο Πραφτσιώτη

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ

Τεχνικό-Μεσιτικό Γραφείο

Στρατηγού Δουμπιώτη 31 Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54632
2310 672250
info{ta}praftsiotis{tod}gr

Στελέχη και συνεργάτες
ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Υπεύθυνος κατασκευών
Υπεύθυνος πωλήσεων και ενοικιάσεων
Κιν: 6973 807752
Ε-mail: kprafts{ta}teemail{tod}gr

ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Εργοδηγός Δομικών Έργων
ΚΙΝ: 6980 551164
Ε-mail: info{ta}praftsiotis{tod}gr

Χάρτης Γραφείου

Το Τεχνικό - Μεσιτικό Γραφείο μας

Το τεχνικό γραφείο-μεσιτικό ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ δημιουργήθηκε έχοντας τον βασικό πυρήνα τον κλάδο των κατασκευαστικών ιδιωτικών έργων με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη ακινήτων.
Παράλληλα το τεχνικό γραφείο δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο του Real estate όπου και εδραιώθηκε με την βοήθεια συνεργατών. Άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης αποτελεί η Δυτική Θεσσαλονίκη, και επεκτεινόμαστε στους περιφερειακούς δήμους και Χαλκιδικής. Το γραφείο μας βρίσκεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης Στρατηγού Δουμπιώτη 31.

Στελέχη

ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ.

ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Υπηρεσίες

Συνοπτικά να αναφερθεί πως οι υπηρεσίες μας αγγίζουν το σύνολο του κλάδου των ακινήτων. Ένας κλάδος με μια διττή σπουδαιότητα, αφενός αυτής της ακίνητης περιουσίας, και αφετέρου αυτής της κάλυψης της στεγαστικής ανάγκης και άνεσης. Σκοπός του γραφείου μας είναι να προσφέρει εξυπηρέτηση τόσο στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας όσο και στην κάλυψη της στεγαστικής ανάγκης με επαρκή τρόπο.

Υπηρεσίες Μηχανικού
Ο καθοριστικός παράγοντας στην διαδικασία της κατασκευής, η μετατροπή ενός ακινήτου είναι αυτός της εξειδικευμένης γνώσης που παρέχει ο Μηχανικός.Το γραφείο μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό, με ισχυρό εχέγγυο στην επαγγελματική προσήλωση, η οποία οφείλεται στην αγάπη για το αντικείμενο και στον σεβασμό για τον πελάτη.
Ένας από τους βασικότερους άξονες αναφορικά με τον ρόλο του Μηχανικού είναι η τήρηση των προβλεπόμενων από τον νόμο διαδικασιών τηρουμένων των αναλογιών και των απαιτήσεών της κάθε περίπτωσης. Παράλληλα ο σύγχρονος δεν μπορεί να αναζητά της βέλτιστες περιβαντολλογικά και οικολογικά λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: 

Μελέτη Αδειών
Διεξάγουμε μελέτες αναφορικά με την έκδοση αδειών παντός τύπου. Όπως και αλλαγή χρήσης καταστήματος σε οικία και αντίστροφα.

Νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων 
Αναλαμβάνουμε την συνολική διεκπεραίωση της διαδικασίας νομιμοποίησης ενός μη αδειοδοτούμενου οικήματος. Σαφής μας σύμμαχος σε αυτήν την διαδικασία είναι η γνώση του σύνθετου νομοθετικού πλαισίου.

Ανακαινίσεις -Ανακατασκευές  
Το γραφείο μας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα αναλαμβάνει την επίβλεψη διαδικασιών Ανακαίνισης και Ανακατασκευής γραφείων και κατοικιών.
Με μια διαρκή προσπάθεια να συνδυαστεί η γνώση της Μηχανικής με το σχεδιασμό και την διακόσμηση προσφέρουμε στυλ στον πελάτη για την διαμονή του σε έναν ιδιαίτερο χώρο.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει Γραφεία, Μονοκατοικίες, Διαμερίσματα, Μεζονέτες, Γκαρσονιέρες και Βίλες.
Η Κατασκευή του έργου πραγματοποιείται είτε με την μέθοδο Αντιπαροχής είτε με την μορφή Ανάθεσης/Ζήτησης. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας ολοκληρώνουν τις εργασίες του έργου εξολοκλήρου.
 

Κτηματομεσιτικές συναλλαγές 
Η γνώση και η ανάγνωση της σύγχρονης αγοράς ακινήτων είναι μια απαιτητική και πολυσχιδής διαδικασία. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και εργασιακό τοπίο, οι στεγαστικές ανάγκες αλλάζουν αναπότρεπτα.
Στο γραφείο μας παρακολουθούμε της αλλαγές στην αγορά ακινήτων και προσπαθούμε να συνδυάσουμε με τον πιο γόνιμο τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς. 

Υποψήφιοι αγοραστές-ενοικιαστές 
Ερευνούμε της επιθυμίες και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη και ανιχνεύουμε τα ακίνητα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Διατηρούμε συχνή επικοινωνία με εξωτερικούς συνεργάτες (Συμβολαιογράφους-Δικηγόρους)για την καλύτερη διεξαγωγή των συμβολαίων και ολοκλήρωση του σκοπού (Αγορά, Πώληση, Αντιπαροχή).

Ιδιοκτήτες Ακινήτων
Αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση και την εκτίμηση των ακινήτων καθώς και την προώθηση, διαφήμιση αυτών.
Παράλληλα ενημερώνουμε την πορεία των ακινήτων τους διαδυκτιακά με στόχο την άμεση εξεύρεση ακινήτου και ενδιαφερομένου.